Η μητέρα του Ελον Μασκ έστησε καβγά στο «Χ» με τον Τζο Μπάιντεν για τον γιο της!

Η μητέρα του Ελον Μασκ έστησε καβγά στο «Χ» με τον Τζο Μπάιντεν για τον γιο της!

Κατά μάνα, κατά γιο...

Η μητέρα του Έλον Μασκ είναι έξαλλη με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον οποίο κατηγόρησε ότι σταμάτησε τις προσπάθειες του γιου της να «κάνει τον κόσμο καλύτερο».

Η 75χρονη Μάγια Μασκ, γκρίνιαξε γιατί η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) αρνήθηκε να δώσει στην εταιρεία Starlink του δισεκατομμυριούχου, σχεδόν 900 εκατομμύρια δολάρια σε επιδοτήσεις. Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ανεξήγητο το πώς η επιτροπή αυτή έκρινε ότι η εταιρεία του γιου της «απέτυχε να αποδείξει ότι μπορούσε να παράσχει την υποσχεθείσα υπηρεσία».

Σε ανάρτησή της λοιπόν στο X (πρώην Twitter), μία από τις πολλές εταιρείες του γιου της, έγραψε: «Είμαι η μητέρα του Έλον Μασκ. Στόχος του είναι να κάνει αυτό τον κόσμο καλύτερο. Ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να τον σταματήσει. Έχετε ιδέα πόσο έξαλλη είμαι;» προσθέτοντας: «Οι άνθρωποι σε άλλες χώρες είναι περήφανοι για τον Έλον και δεν καταλαβαίνουν το κίνητρο του Αμερικανού προέδρου. Σας παρακαλώ, πείτε μου πώς πρέπει να τους απαντήσω».

Η μητέρα του Ελον Μασκ έστησε καβγά στο «Χ» με τον Τζο Μπάιντεν για τον γιο της!

Το μοντέλο επισύναψε την κριτική της σε ένα tweet του Επιτρόπου της FCC, Μπρένταν Καρ, ο οποίος κατηγόρησε την υπηρεσία του ότι προστέθηκε σε έναν «αυξανόμενο κατάλογο ομοσπονδιακών υπηρεσιών που εμπλέκονται στη ρυθμιστική παρενόχληση του Έλον Μασκ».

Ο Καρ ήταν ένας από τους δύο Ρεπουμπλικανούς επιτρόπους στην πενταμελή FCC που διαφώνησαν με την επαναβεβαίωση της απόφασής της του 2022 να αρνηθεί στη μονάδα δορυφορικού διαδικτύου Starlink της SpaceX επιδοτήσεις ευρυζωνικής πρόσβασης σε αγροτικές περιοχές ύψους 885,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, ο Έλον Μασκ έχει συγκρουστεί αρκετές φορές με τη διοίκηση Μπάιντεν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Αμερικανός πρόεδρος το 2020. Ο δισεκατομμυριούχος έχει αναφερθεί στον Μπάιντεν ως «μαριονέτα» και τον κατηγόρησε πως σνομπάρει την Tesla παρά τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων.