Βόλος: Εξοργιστικό περιστατικό bullying σε σχολείο – Έγδυσε 7χρονο μαθητή και έπαιζε τρίλιζα πάνω του

Βόλος: Εξοργιστικό περιστατικό bullying σε σχολείο - Έγδυσε 7χρονο μαθητή και έπαιζε τρίλιζα πάνω του

Η μητέρα το ανακάλυψε όταν του άλλαξε ρούχα για να τον πάει στο πάρκο

Ένα εξοργιστικό περιστατικό bullying συνέβη σε σχολείο στον Βόλο.

Ένας 7χρονος μαθητής έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια άλλου μαθητή, όπως κατήγγειλε η μητέρα του. Η μητέρα αναφέρθηκε στο περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα social media. Όπως είπε, ένας μαθητής, λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τον γιο της, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Η μητέρα το ανακάλυψε όταν του άλλαξε ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. Η ίδια περιέγραψε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news πως «ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Συνέχισε λέγοντας πως όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από μαθητή μεγαλύτερης τάξης, αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τέλος, η μητέρα ανέφερε ότι «από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ενώ αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.