Ο 18χρονος που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη έσβησε τα social media του και πήγε να ανάψει κερί πριν συλληφθεί (VIDEO)

Ο 18χρονος που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη έσβησε τα social media του και πήγε να ανάψει κερί πριν συλληφθεί (VIDEO)

Ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας 18χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν αυτός που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στη διεύθυνση Αλλοδαπών. Έδωσε μάλιστα δείγμα DNA όταν του ζητήθηκε. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του αξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση, ο 18χρονος έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ έπλυνε και τα ρούχα τα οποία και φορούσε κατά την επίθεση, αν και οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας τα εντόπισαν και τα κατέσχεσαν.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του, όταν έμαθε την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού και πριν συλληφθεί, συνοδευόμενος από την κοπέλα του, πήγε στον Άγιο Κυπριανό, άναψε κερί και προσευχήθηκε να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ που τραυμάτισε τόσο σοβαρά.