Θρίλερ στα Σπάτα: Ο μυστηριώδης θάνατος φοιτητή και η σατανιστική τελετή με «σκοτεινά» σύμβολα (VIDEO)

Θρίλερ στα Σπάτα: Ο μυστηριώδης θάνατος φοιτητή και η σατανιστική τελετή με «σκοτεινά» σύμβολα (VIDEO)

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου

Η υπόθεση θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στη ντουλάπα του σπιτιού του απασχόλησε το Φως στο Τούνελ και την Παρασκευή (24/11), με την Αγγελική Νικολούλη να ζητά μάλιστα να αλλάξει το σήμα καταλληλόλητας της εκπομπής και να απομακρυνθούν έφηβοι και παιδιά από τις οθόνες.

Ο πατέρας και ο αδερφός του μίλησαν στην εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στη σχέση του φοιτητή με τον κόσμο της μαγείας, ενώ προβλήθηκε και χειρόγραφε ντοκουμέντο του 19χρονου, που προκάλεσε σοκ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, το χειρόγραφο σημείωμα «το έγραψε ο 19χρονος την νύχτα της Τετάρτης 13 Ιουλίου, που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Πιθανότατα να ήταν μαζί του και άλλο άτομο, γιατί βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία και πάνω στο τραπέζι σκοτεινά σύμβολα. Ήταν τα κεριά, το μπολ που είχε φτιάξει για να αναπαραστήσει την πανσέληνο, το κάδρο με το μαύρο βελούδο και οι σημειώσεις του γραμμένες στα αγγλικά, με σκοπό να κατασκοπεύσει τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου».

Τι δήλωσε ο πατέρας του

Ο πατέρας του 19χρονου Νικόλα, που βρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 απαγχονισμένος στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα ανέφερε στο Τούνελ, ότι όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία. «Αν ήθελε να αυτοκτονήσει, θα το είχε γράψει», είπε ενώ αναφέρθηκε και στις «σκοτεινές συνήθειες», που είχε παρατηρήσει να έχει το παιδί του.