Σε απόγνωση πατέρας που η κόρη του κάνει «σίσα»: «Περιμένω να με πάρουν και να μου πουν έλα να μαζέψεις το πτώμα» (VIDEO)

Βύρωνας: Κόρη δημοσιογράφου η 16χρονη που είναι σε κώμα μετά από χρήση ναρκωτικών - Τι λέει φίλη της που ήταν στο συμβάν, τα επίμαχα SMS (VIDEO)

«Βλέπω ότι πεθαίνει και δεν ξέρω τι να κάνω»

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο της 16χρονης στον Βύρωνα από υπερβολική δόση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών και την αύξηση στη χώρα μας της διακίνησης της ουσίας «σίσα», της λεγόμενης «κοκαΐνης των φτωχών», ένας πατέρας μιας 22χρονης που έχει βυθιστεί στο σκοτάδι λόγω χρήσης «σίσα», βγάζει κραυγή απόγνωσης και ζητά βοήθεια για να σωθεί η κόρη του.

Η ναρκωτική ουσία «σίσα» κρύβει συνθετικές προσμίξεις –ακόμα άγνωστες- που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί μόνιμες βλάβες, πολύ περισσότερες από τα ήδη γνωστά ναρκωτικά!

Με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό, πατέρας μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ για την περίπτωση της κόρης του, η οποία κάνει συστηματική χρήση του ναρκωτικού «σίσα», εκφράζοντας τους φόβους του, ότι και το δικό του παιδί θα έχει ανάλογη κατάληξη.

«Με το που άκουσα για το κορίτσι που βρέθηκε σε σπίτι στο Βύρωνα, πήγε το μυαλό μου στην κόρη μου», ανέφερε αρχικά ο πατέρας. «Είναι πολύ επιθετική. Δεν ακούει τίποτα. Είναι ένας άλλος άνθρωπος. Είναι τελείως διαφορετική. Ζει σε μια άλλη πραγματικότητα. Της μιλάω δηλαδή για θέμα αποτοξίνωσης και είναι λες και της κόβω το οξυγόνο, δεν θέλι καν να το ακούσει», συνέχισε.

«Έχει αδυνατίσει, έχουν μπει τα μάτια της μέσα, δηλαδή την βλέπω ότι πεθαίνει και δεν ξέρω τι να κάνω. Περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο, να μου πουν έλα να την μαζέψεις, το πτώμα. Βλέπω το παιδί μου να πεθαίνει και δεν μπορώ να το βοηθήσω. Καταλαβαίνετε την απόγνωσή μου», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας.