Σε μπελάδες ο Νεϊμάρ: Η οικιακή βοηθός που είχε στο Παρίσι τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία και διεκδικεί 368.000 ευρώ

Σε μπελάδες ο Νεϊμάρ: Η οικιακή βοηθός που είχε στο Παρίσι τον κατήγγειλε για αδήλωτη εργασία και διεκδικεί 368.000 ευρώ

H 35χρονη Βραζιλιάνα κατήγγειλε τον Νεϋμάρ στο εργατικό δικαστήριο διεκδικώντας το ποσό των 368.000.

Ακόμη και τώρα που αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ολική ρήξη χιαστού) δεν μπορεί να ησυχάσει ο Νεϊμάρ.

Αφού ξεπέρασε το σοκ της απόπειρας ληστείας της οικείας της πρώην συντρόφου του (και μητέρας του τρίτου παιδιού του), αφού αντιμετώπισε το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται η αδελφή του, τώρα βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο μίας υπόθεσης που δείχνει ικανή να αμαυρώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien μια 35χρονη Βραζιλιάνα κατήγγειλε τον Νεϋμάρ στο εργατικό δικαστήριο διεκδικώντας το ποσό των 368.000.

Η 35χρονη στην καταγγελία της αναφέρει ότι ήταν η οικιακή βοηθός του άσου της Παρί από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022 με τον συμπατριώτη της να την υποχρεώνει να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς μάλιστα να την έχει δηλώσει στην επιθεώρηση εργασίας.

Στην καταγγελία της η οικιακή βοηθός διεκδικεί ποσό 368.000 ευρώ καθώς ισχυρίζεται ότι της οφείλονται αρκετοί μισθοί, αλλά φυσικά και αποζημίωση για τις υπερωρίες που έκανε, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Νεϊμάρ την υποχρέωσε να επιστρέψει στη δουλειά της δύο μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της!

Η καταγγέλλουσα προσέφυγε στο δικαστήριο μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της να έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του αθλητή, ενώ η επόμενη κίνηση της είναι να προσφύγει και στα ποινικά δικαστήρια διεκδικώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.