Βρετανία: Ο σκύλος της «μυρίστηκε» πως είχε καρκίνο και την έσωσε – «Είναι ο μικρός μου ήρωας»

Βρετανία: Ο σκύλος της «μυρίστηκε» πως είχε καρκίνο και την έσωσε – «Είναι ο μικρός μου ήρωας»

«Το ότι με μύριζε ο Μπράιαν μου έσωσε τη ζωή»

Ένας σκύλος έσωσε τη ζωή της 51χρονης Λίντσι Θουέτις από τη Βρετανία καθώς όπως η ίδια ισχυρίζεται το κατοικίδιο της είχε καταλάβει πως πάσχει από καρκίνο.

Η 51χρονη διαγνώστηκε, έγκαιρα ευτυχώς, με καρκίνο του πρωκτού, ενώ αυτός που την έπεισε να εξεταστεί ήταν…το border collie της και οι συνεχείς του προειδοποιήσεις.

«Μου έσωσε τη ζωή»

Έτσι περιγράφει η ηλικιωμένη στη Daily Mail τη συμπεριφορά του αγαπημένου της σκύλου, λίγο καιρό προτού διαγνωστεί ο καρκίνος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αν και είχε ήδη αρχίσει να υποπτεύεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μετά από κάποιες ύποπτες αιμορραγίες και πόνους, ο σκύλος της Μπράιαν και η αλάνθαστη μύτη του την έκαναν να επισκεφθεί το γιατρό.

«Το ότι με μύριζε ο Μπράιαν μου έσωσε τη ζωή», δήλωσε. «Ο Μπράιαν δεν κάνει συνέχεια αγαπούλες, αλλά τελευταία δεν με άφηνε ήσυχη».

«Όλο μου μύριζε τα οπίσθια και με ακολουθούσε, και εγώ έλεγα στον άντρα μου “με τρομάζει, ξέρω ότι τα σκυλιά μυρίζουν τον καρκίνο”», προσθέτει.

Μετά τη διάγνωσή της τον Ιούνιο, η Λίντσι Θουέιτς υποφέρει από τις συνεχείς χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, αλλά τουλάχιστον είναι ζωντανή για να ευχαριστεί τους γιατρούς και το κατοικίδιό της.

«Ο Μπράιαν μου έχει σταθεί πολύ, έρχεται για αγκαλιές όλη την ώρα. Είναι πολύ καλός μαζί μου, ξαπλώνει και βάζει το κεφάλι του στον ώμο μου σαν να μου λέει “σε προσέχω”», λέει η ηλικιωμένη.

«Είναι το θεραπευτικό μου σκυλάκι. Είναι ο μικρός μου ήρωας».