Τρόμος για 16χρονο: Ανήλικοι νταήδες τον έδειραν μέσα σε λεωφορείο στην Κύμη! (VIDEO)

Τρόμος για 16χρονο: Ανήλικοι νταήδες τον έδειραν μέσα σε λεωφορείο στην Κύμη! (VIDEO)

Tι κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου θύματος bullying

Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο «φως» με μία μητέρα να κάνει λόγο για άγριο bullying στο παιδί της σε λεωφορείο στην Κύμη Ευβοίας.

Μάστιγα είναι πλέον η βία μεταξύ ανηλίκων, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά bullying με πρωταγωνιστές ανήλικους, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκτελούν πράξεις βίας και εκφοβισμού σε κοινή θέα.

Πώς ο ανήλικος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα σε λεωφορείο

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και στην Εύβοια όπου ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο.

Ο 16χρονος, θύμα της επίθεσης, επέστρεφε στο σπίτι του, με το σχολικό λεωφορείο από το ΕΠΑΛ των Κονιστρών, στο οποίο φοιτά, προς το χωριό του κοντά στην Κύμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 17χρονος που προκαλεί προβλήματα στο σχολείο και κυκλοφορεί με μαχαίρι μέσα στην τάξη, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον 16χρονο.

Στη συνέχεια άλλοι δύο 16χρονοι που φέρεται να κάνουν παρέα με τον 17χρονο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Όταν ο 16χρονος ζήτησε τον λόγο, ο 17χρονος άρχισε να του επιτίθεται, να τον βαρά με δύναμη τόσο στο κεφάλι όσο και στην κοιλιακή χώρα.

Οι άλλοι δυο που συνέχισαν βρίζουν τον μαθητή, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να τα ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό έγινε παρουσία 80 μαθητών του δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ, και με την παρέμβαση του οδηγού που σταμάτησε το λεωφορείο, ήρθε η ΕΛΑΣ και συνέλαβε τους ανήλικους, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Tι κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου θύματος bullying

Η κ. Δήμητρα μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Τα παιδί ερχόταν από το σχολείο με το λεωφορείο, κάποια στιγμή σε ένα συγκεκριμένο χωρίο με πήρε το παιδί μου και μου είπε ότι έφαγε ξύλο μέσα στο λεωφορείο από ένα συγκεκριμένο παιδί και τον έβριζαν με αισχρές εκφράσεις. Μόλις έφτασε το παιδί στην Κύμη, το πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο για να λάβει τις Πρώτες Βοήθειες. Είχε τρέξει αίμα η μύτη του, ήταν χτυπημένος στο μάτι και στο στήθος. Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι με το δικό μου το παιδί. Ο συγκεκριμένος 17χρονος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα», είπε η μητέρα του 16χρονου θύματος της επίθεσης.

«Οι ανήλικοι όταν συλλαμβάνονται αντιμετωπίζονται κυρίως με την ηλικία τους και όχι από το αδίκημα που έχουν διαπράξει», επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Έχω κάνει μήνυση, εγώ στέλνω το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει, όχι για να φάει ξύλο», συμπλήρωσε η κ. Δήμητρα.