Αχιλλέας Μπέος: Τσακώθηκε on air με Ηλιόπουλο και Μπογιόπουλο, έβρισε Κασσελάκη και τώρα τα… μαζεύει (VIDEO)

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Σάλος με τις δηλώσεις Μπέου για Κασσελάκη - «Να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» (VIDEO)

Νέες δηλώσεις μετά την κατακραυγή

«Μαζεύει» τις χυδαίες δηλώσεις του, που στόχευσαν τον Στέφανο Κασσελάκη, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Χθες στην ομιλία του μπροστά σε συγκεντρωμένους ψηφοφόρους του στην κεντρική πλατεία του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο».

«Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ”επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@στ@δ@ς;», δήλωσε ο ίδιος με τους υποστηρικτές του να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν.

Μετά την κατακραυγή ο δήμαρχος Βόλου έγραψε στο Facebook: «Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά ‘παραγγελία’ γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κάνουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών».

Αχιλλέας Μπέος: Τσακώθηκε on air με Ηλιόπουλο και Μπογιόπουλο, έβρισε Κασσελάκη και τώρα τα... μαζεύει (VIDEO)

Καβγάς Μπέου – Μπογιόπουλου στον «αέρα»

Άγριος καβγάς ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στην εκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου μετά το ομοφοβικό του παραλήρημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη το οποίο ξεκίνησε κατά την επινίκια ομιλία του και συνέχισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να πάρει θέση σε έναν μονόλογο που έκανε λόγο για… καλσόν, ομοφυλόφιλους που δεν πρέπει να είναι πρότυπα και ούτω καθεξής.

Σχολιάζοντας το παραλήρημα του κ. Μπέου, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε: «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

«Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας» απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος.

@ellada24gr Χαμός με Μπέο – Μπογιόπουλο στον αέρα: “Είσαι ένα λουμπεναριό” – “Είσαι από αυτούς που τα παίρνουν” #greeknews #mpeos #tiktokgreece #dimotikesekloges2023 #ekloges2023 #ellada24 #mpogiopoulos #kavgas #politiki #ellinikotiktok #tiktokgr #tiktokgreece #tiktokgreece🇬🇷 #foryoupage #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές» συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;»

«Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού» του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον δήμαρχο Βόλου να αναρωτιέται ξανά: «Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επέμεινε: «Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους».

«Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου «έκλεισε» την σύνδεση.

Έντονος καβγάς μεταξύ Μπέου και Ηλιόπουλου

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στον καβγά του Αχιλλέα Μπέου με τον Νάσο Ηλιόπουλο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Αφορμή αποτέλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή έπειτα από λίγα λεπτά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για «Champions League τοξικότητας» στην τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο «έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά» ο Αχιλλέας Μπέος. Μάλιστα, είπε πως αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «τεράστιο σκάνδαλο» με το Πανθεσσαλικό στάδιο. «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο», συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Λίγα λεπτά έπειτα από αυτή την τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε και ξέσπασε ο καβγάς.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος, που ήταν εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές 2023.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου…». Ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε λέγοντας πως «αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», συμπληρώνοντας ότι «έχει ξαναγίνει σε αυτό τον σταθμό, να βγαίνει ο κ. Μπέος και να με προσβάλλει».

Η Σία Κοσιώνη ζήτησε από όλους να κινηθούν σε κόσμιο πλαίσιο, αλλά μάταια. «Στο 4%, εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ… ανεπάγγελτε. Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία, αποδείξεις… λάσπη αυτοί είστε», είπε προς τον κ. Ηλιόπουλο. «Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε», συμπλήρωσε.

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν», του αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», πρόσθεσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.