Influencer έκανε live πλιάτσικο σε καταστήματα, συνελήφθη και τώρα ζητάει από τους φαν της λεφτά για δικηγόρο! (VIDEO)

Influencer έκανε live πλιάτσικο σε καταστήματα, συνελήφθη και τώρα ζητάει από τους φαν της λεφτά για δικηγόρο! (VIDEO)

Πρόκειται για την Dayjia Blackwell που είναι γνωστή ως «Meatball»

Μια influencer έκανε ζωντανή μετάδοση το πλιάτσικο σε καταστήματα και κατά τη διάρκεια του live συνελήφθη, ενώ μετά από λίγο απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της, ζητώντας να μαζέψουν χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Dayjia Blackwell που είναι γνωστή ως «Meatball» και έχει περισσότερους από 189.000 ακόλουθους στο Instagram και σχεδόν 500.000 οπαδούς στο TikTok, αναφέρει το Insider.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μετά την ολοκλήρωση διαδήλωσης που έγινε για την απόφαση να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον ενός αστυνομικού, ο οποίος πριν από ένα μήνα πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα στο αυτοκίνητο του.

Οι περισσότεροι διαδηλωτές αποχώρησαν, όμως μια ομάδα ατόμων ξεχύθηκε στους γύρω δρόμους και ξεκίνησε να λεηλατεί καταστήματα, όπως τα Apple Store, Foot Locker, Lululemon, αλλά και κάβες με ποτά. Η «Meatball» ήταν ανάμεσα σε αυτούς και έκανε ζωντανή μετάδοση το πλιάτσικο, ενώ γελούσε και τους ενθάρρυνε φωνάζοντας «δωρεάν iPhone».

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν μαζί με άλλα 51 άτομα και αρκετές από τις συλλήψεις -όπως και της «Meatball»- καταγράφηκαν στο live που έκανε.

Πλέον, κατηγορείται για έξι κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ενώ έχει αφεθεί ελεύθερη και επιστρέψει στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post, έκανε νέες αναρτήσεις στα social media, αναφέροντας πως «ποτέ στη ζωή μου δεν έχω περάσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν τι συνέβη. Χρειάζομαι λίγο ύπνο. Φοβάμαι, έχω τραυματιστεί».

Επίσης, ζήτησε από τους φαν να μαζέψουν χρήματα για εκείνη, ώστε να προσλάβει δικηγόρο, καθώς η δίκη της θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.