Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: «Έτρεξε» να τον αγκαλιάσει μετά τη νίκη του στο διπλό – Το ζουμερό φιλί τους (VIDEO)

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: «Έτρεξε» να τον αγκαλιάσει μετά τη νίκη του στο διπλό - Το ζουμερό φιλί τους (VIDEO)

H Πάουλα Μπαντόσα περίμενε τον αγαπημένο της για να τον επιβραβεύσει μετά τον αγώνα του

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αποκλείστηκε πρόωρα στο απλό του US Open αλλά στο διπλό που έπαιξε μαζί με τον αδελφό του Πέτρο ξεκίνησε με νίκη!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μαζί με τον αδελφό του πέρασαν στον 2ο γύρο στο Grand Slam της Νέας Υόρκης και απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Το παιχνίδι είδε φυσικά και η σύντροφος του Στέφανου, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παίξει αλλά αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού.

Η Ισπανίδα τενίστρια μετά τη νίκη των αδελφών Τσιτσιπά εισήλθε στο κορτ αγκάλιασε και φίλησε τον αγαπημένο της επιβραβεύοντας τον για την πρόκριση και την εμφάνιση.

Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Πάουλα Μπαντόσα, σε δηλώσεις τους, μιλούν ο ένας για τον άλλο και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μιλώντας στο «Esto» πριν από έναν μήνα περίπου, ο Τσιτσιπάς εξέφρασε για μία ακόμη φορά τον έρωτά του για την Μπαντόσα και εξήγησε το… πλάνο που έχουν κάνει οι δυο τους για την προσωπική τους σχέση.

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε. Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό.

Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν».