Θλίψη: Πατέρας έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει το παιδί του από καυγά (VIDEO)

Θλίψη: Πατέρας έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει το παιδί του από καυγά (VIDEO)

Πως έχασε τη ζωή του ο αδικοχαμένος πατέρας

Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του από μια ομάδα ενηλίκων και εφήβων.

Ο Christopher Wright ήταν ένας πραγματικός ήρωας. Ένας πατέρας πρότυπο που έχασε τη ζωή του προστατεύοντας το παιδί του από καυγά. Το Σάββατο 20 Μαΐου, ο Wright άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, μετά από επίθεση που δέχθηκε την προηγούμενη μέρα στο σπίτι του.

Η αρραβωνιαστικά του, Tracy Karopchinsky, ανέφερε πως ο 14χρονος γιος τους τσακώθηκε μ’ έναν άλλο έφηβο στο Brooklyn Park Middle School, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τρεις έφηβοι και δύο ενήλικες να εμφανιστούν στο σπίτι λίγες ώρες αργότερα. Ο πατέρας τόνισε στην παρέα ότι ο έφηβος γιος του δε θα βγει έξω για να συνεχίσουν τον καυγά και εκείνοι του απάντησαν πως «αν δεν πρόκειται να πολεμήσει, τότε θα πρέπει να πολεμήσει εκείνος», πριν του επιτεθούν. Ο Wright δέχθηκε επίθεση και υπέστη τραυματική εγκεφαλική κάκωση. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου και πέθανε την επόμενη μέρα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που ανήκουν στην οικογένεια και μια γειτόνισσα, ενώ η αρραβωνιστικιά του ανέφερε πως δεν μπόρεσε να δει ολόκληρο το βίντεο. «Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ο 12χρονος γιος μου να ουρλιάζει και βγήκε έξω από το σπίτι για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του. Στη συνέχεια δεν μπορούσα να παρακολουθήσω άλλο το βίντεο. Απλώς δεν μπορούσα

Η αστυνομία της κομητείας Anne Arundel ανέφερε ότι διερευνά το θέμα και αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ την ίδια ώρα και το σχολείο συνεργάζεται με την έρευνα. «Όποιος έπραξε ή ήταν συνεργός στον φόνο θα κριθεί ένοχος», τονίζουν από την αστυνομία ενώ η Tracy Karopchinsky ανέφερε πως η οικογένεια σχεδιάζει μια αγρυπνία υπό το φως των κεριών στη μνήμη του και καλεί όλους τους γονείς να κάνουν περισσότερα για τα παιδιά τους. «Δεν κατέστρεψαν απλώς τις ζωές μας. Οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα. Οι ζωές των γονιών τους θα αλλάξουν για πάντα και κανείς δεν το σκέφτεται αυτό. Όλα συνέβησαν από έναν καυγά».