Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση σοκ μετά την καταγγελία σε βάρος του

Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση σοκ μετά την καταγγελία σε βάρος του

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό να κατηγορείται για κακοποίηση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day, ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δίχως να έχει κάποια στοιχεία στα χέρια του.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους» είναι τα λόγια που μετέφερε το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη στην δημοσιογράφο του Happy Day.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μέσω των δικηγόρων του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Ο κ. Γεωργούλης αρνείται επισήμως και κατηγορηματικά τις κατηγορίες που στρέφονται εναντίον του και επιθυμεί οπωσδήποτε το ταχύτερο δυνατόν να χυθεί όλο το φως σε αυτήν την υπόθεση που μόλις του γνωστοποιήθηκε. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο βελγικό δικαστικό σύστημα με το οποίο σκοπεύει να συνεργαστεί ενεργά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η σχετική δήλωση.