Κατερίνα Γεωργιάδη: Η μητέρα της πρώην εστεμμένης που σκοτώθηκε σε τροχαίο ξέσπασε on air- «Ήταν ένας άγγελος» (VIDEO)

Κατερίνα Γεωργιάδη: Η μητέρα της πρώην εστεμμένης που σκοτώθηκε σε τροχαίο ξέσπασε on air- «Ήταν ένας άγγελος» (VIDEO)

Ανείπωτη τραγωδία

Η Κατερίνα Γεωργιάδη έχασε τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η 35χρονη που είχε στεφθεί Μις Πελοποννησιακός Τουρισμός το 2010, βρισκόταν με το όχημά της στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, κοντά στη Χαλυβουργική το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, όταν συνέβη το δυστύχημα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:””Έσβησε” σε τροχαίο η Κ. Γεωργιάδη – “Λυγίζει” η μητέρα της – «Θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα μαζί»”,”description”:”Τραγικό τέλος για πρώην εστεμμένη των Πελλοπονησιακών Καλλιστείων σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο. “Έσβησε” στην άσφαλτο η 35χρονη Κατερίνα Γεωργιάδη. “Λυγίζει” η μητέρα της μιλώντας στο «Tlive».”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wNC8xOC8xMy8xMV8yMV82NDNlOTZmOTVjNTYyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M53S”,”uploadDate”:”2023-04-18T13:13:52.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w1tl4e9ygzu&playlistId=v-crzwlppb6wo1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μιλώντας στην κάμερα του T-Live, η μητέρα της Κατερίνας Γεωργιάδη δήλωσε: «Η καρδιά μου, η ψυχή μου, το στήριγμά μου… Από την τροχαία έμαθα ότι είχε το παιδί μου ατύχημα».

«Δεν φταίει το παιδάκι μου. Πήγαινε στην Αθήνα και θα ερχόταν να κάνουμε Πάσχα στην Κόρινθο. Ήταν ένα αγγελούδι, ένας άγγελος, δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί ήταν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.