Γιώργος Τράγκας: Πού βρήκε τα 12 εκατ. ευρώ και τα 17 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Γιώργος Τράγκας: Πού βρήκε τα 12 εκατ. ευρώ και τα 17 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται το σίριαλ γύρω από την αμύθητη κληρονομιά που άφησε πίσω του ο αείμνηστος εκδότης

Ηταν 14 Δεκεμβρίου 2021 όταν ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο χτυπημένος από τον κορονοϊό, χωρίς κάποιος να μπορεί να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε όταν η χειρόγραφη διαθήκη, που είχε συντάξει πριν πεθάνει, σε συμβολαιογράφο του Μονακό, θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας.

Η περιουσία την οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, και ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ, όπως είναι φυσικό έχει εγείρει ερωτήματα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκε, με τις οικονομικές Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς του εντός και εκτός συνόρων, ώστε να βρουν την άκρη του νήματος. Πλέον, οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της κληρονομιάς που άφησε φεύγοντας από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας, είναι σοβαρότατες. Η διαμάχη μεταξύ των μελών της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου, όπως φαίνεται, ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό», το ΣΔΟΕ φαίνεται ότι εκφράζει σοβαρότατες επιφυλάξεις για τη νομιμότητα του ποσού των 12 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και μέρους των συνολικά 17 ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η «Star press» πρώτη είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος για την έκταση της περιουσίας, για αυτό, άλλωστε, διατάχθηκε εντατική έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο αποκτήθηκαν μετρητά και ακίνητα. Ό,τι λέγεται αυτήν τη στιγμή, είναι πως η έρευνα μπαίνει στην τελική ευθεία μετά και την εξέταση δικαστικών εγγράφων που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους οι συνήγοροι τόσο της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, όσο και των δύο γιων του, Γιάννη και Φρέντυ.

Πηγή: Star press