Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συντετριμμένη μετά το τροχαίο με την ηλικιωμένη – «Δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν», λέει ο δικηγόρος της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στις φήμες αν είναι έγκυος

Τι λέει ο δικηγόρος της

Για το τροχαίο, που ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε ο δικηγόρος της στο Τlive.

O Ανδρέας Μήτσαινας τόνισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη στο τροχαίο. Παράλληλα, επισήμανε πως η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε η παρουσιάστρια ήταν σχεδόν μηδενική.

Ο κ. Μήτσαινας επίσης δήλωσε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι συντετριμμένη και πως έχει επισκεφθεί την ηλικιωμένη γυναίκα τρείς φορές στο νοσοκομείο, ενώ έχει κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε η γυναίκα να έχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν ευθύνεται επ’ ουδενί για το συμβάν. Ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο ήταν πολύ μικρή απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη» είπε ο γνωστός δικηγόρος και συνέχισε:

«Το θέμα βρίσκεται στο στάδιο της προανακρίσεως απλώς ήθελα να παρέμβω και να πω ότι η κυρία Σπυροπούλου έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή στην κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει πάει στην ίδια στο νοσοκομείο τρεις φορές, έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς. Ενεπλάκη εντελώς ατυχώς και χωρίς δική της ευθύνη».