Άρτεμις Νικηφόρου: Η 28χρονη αθλήτρια και νοσηλεύτρια που κατεβαίνει υποψήφια με την ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Άρτεμις Νικηφόρου: Η 28χρονη αθλήτρια και νοσηλεύτρια που κατεβαίνει υποψήφια με την ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Στο Ρέθυμνο

Ένα πρόσωπο που έγινε γνωστό λόγω της εθελοντικής της δράσης την περίοδο της Covid-19 είναι υποψήφιο με την ΝΔ, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πρόκειται για την Άρτεμη Νικηφόρου, η οποία θα είναι υποψήφια στο Ρέθυμνο. Είναι νοσηλεύτρια και έσπευσε ως εθελόντρια την περίοδο του Covid-19 σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Η 25χρονη είναι και αθλήτρια της άρσης βαρών και έχει συμμετάσχει μάλιστα και σε δύο τελικές φάσεις Γυναικών.

Μιλώντας πριν από τρία χρόνια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την απόφασή της να βοηθήσει εθελοντικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, η Άρτεμις Νικηφόρου είχε πει:

«Ήθελα να βοηθήσω το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη με τον ιό αυτές τις μέρες. Αγαπάω το επάγγελμά μου, αγαπάω τον εθελοντισμό και σίγουρα τον συνάνθρωπο. Σε αυτή την εποχή νομίζω δεν μπορεί να μείνει κανείς αμέτοχος», δήλωσε αρχικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Άρτεμις Νικηφόρου, η οποία δεν έκρυψε τις ανησυχίες και τους φόβους της.

«Δεν μπορώ να κρύψω το ότι φοβήθηκα αρκετά. Σίγουρα όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με μια πανδημία σε ανησυχεί. Αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Πρέπει σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Είτε αυτός είναι ένας νοσηλευόμενος, είτε ιατρός – νοσηλευτής».