Νικολούλη: «Δυστυχώς και για τα άλλα δυο παιδάκια θα δούμε την ίδια απάντηση»

Νικολούλη: «Δυστυχώς και για τα άλλα δυο παιδάκια θα δούμε την ίδια απάντηση»

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις

To «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη βρίσκεται η υπόθεση της Πάτρας.

Μετά την προβολή βίντεο με όλες τις εξελίξεις  η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Δυστυχώς και για τα άλλα δυο παιδάκια θα δούμε την ίδια απάντηση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ρεπορτάζ αποκάλυψαν ότι έγινε γνωστό ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από το τάμπλετ που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στον τάφο της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, που επικαλείται υψηλόβαθμη πηγή, το τάμπλετ έδειξε επιβαρυντικά στοιχεία για την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τον ANT1, υπήρξαν αναζητήσεις και επικοινωνίες που εμφανίζονται στο τάμπλετ, οι οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά η πηγή, «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση εάν σε αυτές τις αναζητήσεις υπάρχει η ουσία κεταμίνη, η απάντηση είναι ότι από την Google υπάρχουν ειδοποιήσεις με ομοειδή προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτηση.

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για μια «πολύ επιβαρυντική» εξέλιξη για την κατηγορούμενη, καθώς οι αναζητήσεις έγιναν προ του θανάτου.

Θάνατος Τζωρτζίνας: Ανιχνεύθηκε Nor-κεταμίνη στα ούρα της

Νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στα ούρα της Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε η «nor κεταμίνη». «Όποια ουσία μπαίνει στον οργανισμό, ακολουθεί έπειτα ο δρόμος του μεταβολισμού, ένας φυσιολογικός μηχανισμός, μια βιοχημική διαδικασία που παράγει ενέργεια» εξηγεί ο ιατροδικαστής, Χαράλαμπος Κούτσης, διευκρινίζοντας: «Μπαίνοντας η κεταμίνη μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, θα μεταβολιστεί στο ήπαρ και μεταβολιζόμενη θα μετατραπεί από κεταμίνη σε nor κεταμίνη».

«Όλα αυτά σημαίνουν ένα πράγμα, ότι υπάρχει λειτουργία του οργανισμού, για να έχουμε μεταβολισμό και μάλιστα έχει συνεχίσει τη διαδρομή του ο συγκεκριμένος μεταβολίτης και έχει πάει στα ούρα. Αυτό αποδεικνύει ότι υπήρχε ένα καλό χρονικό διάστημα, απολύτως συμβατό με αυτό των 20-30′ που έχει η δράση της κεταμίνης και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε προκαλέσει το θάνατο αλλά και να μεταβολιστεί ένα μέρος της» πρόσθεσε ο ίδιος.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ουσία πιθανότατα χορηγήθηκε αρκετά νωρίτερα στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τη μεταβολίσει, κι άρα όχι στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν το κορίτσι, όπως υποστηρίζει η 33χρονη κατηγορούμενη και μητέρα τού παιδιού.