«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια;»

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια;»

Τι σχολίασε στο κεντρικό δελτίο του Star

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί επισταμένως με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Κατερινόπουλος διερωτήθηκε εάν έχει γίνει τεστ DNA στα τρία παιδιά.

«Έχουν πει και οι ίδιοι ότι ζήτησαν να γίνει γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να κληρονομήθηκε στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω… Έχει γίνει τεστ DNA στα τρία κορίτσια; Έχει σημασία και για τους γονείς και για τις ερευνητικές αρχές γιατί θα δώσει πολλές απαντήσεις. Ο νοών νοείτω…» απόρησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ρεπορτάζ αποκάλυψαν ότι το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί η Τζωρτζίνα «μίλησε». Υψηλόβαθμή πηγή, που μίλησε στον ANT1, είπε ότι υπήρξαν αναζητήσεις και επικοινωνίες που εμφανίζονται στο τάμπλετ, οι οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά η πηγή, «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε ερώτηση εάν σε αυτές τις αναζητήσεις υπάρχει η ουσία κεταμίνη, η απάντηση είναι ότι από την Google υπάρχουν ειδοποιήσεις με ομοειδή προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτηση.

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για μια «πολύ επιβαρυντική» εξέλιξη για την κατηγορούμενη, καθώς οι αναζητήσεις έγιναν προ του θανάτου.