ΗΠΑ: Γκέι ζευγάρι βίαζε και εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του

ΗΠΑ: Γκέι ζευγάρι βίαζε και εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του

Πλέον βρίσκονται στη φυλακή

Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι από την Ατλάντα κατηγορείται για σοδομισμό των υιοθετημένων γιων του, ενώ φέρεται να τους εξέδιδε σε άλλους άνδρες, όπως αποκαλύπτουν έγγραφα.

Ο Zachary Zulock και ο σύζυγός του William Dale Zulock Jr. ήταν κάποτε οι αγαπημένοι της LGBTQ κοινότητας στη Τζόρτζια.

Ο Zachary εργαζόταν σε ένα τοπικό υποκατάστημα τράπεζας, ενώ ο William σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της τοπικής κυβέρνησης. Οι δουλειές τους, όμως, δεν δικαιολογούσαν τα 7.500 δολάρια που έβγαζαν την εβδομάδα. Επίσης, έχτισαν το σπίτι των ονείρων τους σε μια περιοχή όπου παρόμοια ακίνητα πωλούνται για 900.000 δολάρια. Οι φίλοι και οι συγγενείς δεν ήξεραν πώς έβγαζαν τόσα πολλά χρήματα.

ΗΠΑ: Γκέι ζευγάρι βίαζε και εξέδιδε τους υιοθετημένους γιους του

 

Τον Αύγουστο, το ζευγάρι παραδέχτηκε μια σειρά από ειδεχθή σεξουαλικά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και του εξαναγκασμού των νεαρών γιων τους να τους κάνουν στοματικό σεξ, μετά από μια νυχτερινή έφοδο στο σπίτι τους κατά την οποία ένας από τους ενήλικες σύρθηκε γυμνός έξω από το σπίτι.

Τώρα, χάρη σε μια έρευνα του Townhall, προέκυψε ότι το άρρωστο ζευγάρι όχι μόνο κακοποίησε τα αγόρια -αλλά τα εξέδιδε και σε άλλους άνδρες της περιοχής. Ένας από τους άνδρες, ο 27χρονος Κάντερ Κλέι Λόουλες, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο Zachary – ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του στο Instagram ως «πατέρας δυο υπέροχων αγοριών» και ως «ακτιβιστή» – τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών του, ανέφερε το Townhall.

Το ζευγάρι κατηγορείται για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου.