Σελέστε: H 100χρονη μάνα του Πελέ τον είδε να θριαμβεύει και να πεθαίνει (ΦΩΤΟ)

Σελέστε: H 100χρονη μάνα του Πελέ τον είδε να θριαμβεύει και να πεθαίνει (ΦΩΤΟ)

Η Marca μεταφέρει μια άγνωστη ιστορία

Ο Πελέ «έφυγε» από τη ζωή στα 82 του χρόνια, αφήνοντας πίσω την 100χρονη μητέρα του και την οικογένειά του.

Η μητέρα του Πελέ, Σελέστε, βρισκόταν στο πλευρό του σε κάθε του βήμα, παρακολουθώντας τον θρίαμβό του και ολόκληρο τον πλανήτη να τον αποθεώνει.

Στις 20 Νοεμβρίου του 2022, η Σελέστε έγινε 100 ετών, με τον Πελέ να κάνει τότε ανάρτηση στο instagram με φωτογραφίες τους και μερικά λόγια για την αγαπημένη του μητέρα.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη ζωή της Δόνα Σελέστε. Από νεαρή ηλικία μού δίδαξε την αξία της αγάπης και της ειρήνης. Έχω πάνω από εκατό λόγους να είμαι ευγνώμων που είμαι γιος της. Μοιράζομαι αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας με μεγάλη συγκίνηση για να γιορτάσω αυτή τη μέρα. Σε ευχαριστώ για κάθε μέρα στο πλευρό σου, μαμά», είχε γράψει ο Πελέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Μετά τον θάνατο του Πελέ, η Marca μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία από το 1966.

Ο Πελέ προπονούνταν με την εθνική Βραζιλίας στην Teresópolis πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αγγλίας το 1966, όταν παρατήρησε ότι η μητέρα του είχε φτάσει στα προπονητικά γήπεδα απροειδοποίητα και μόλις το κατάλαβε, έτρεξε να την αγκαλιάσει.

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Σελέστε δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι κλινήρης.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το κυριότερο ειδησεογραφικό μέσο της Βραζιλίας, O’Globo, την ανακήρυξε «Βραζιλιάνα μητέρα της χρονιάς».