Οργισμένη η μητέρα της Καρολάιν: «Το τέρας με έβαλε να πληρώσω 2.000 για φέρετρο της κόρης μου»!

Οργισμένη η μητέρα της Καρολάιν: «Το τέρας με έβαλε να πληρώσω 2.000 για φέρετρο της κόρης μου»!

Η μητέρα της είχε εκμυστηρευτεί σε μάρτυρα που κατέθεσε, ότι ο πιλότος την έβαλε να διαλέξει και να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της.

Χθες στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου περιέγραψε τη σκοτεινή πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και στη συνέχεια μία οικογενειακή φίλη της άτυχης Καρολάιν αποκάλυψε την ημέρα της κηδείας της 20χρονης ο αδίστακτος πιλότος είχε πάρει 2.000 ευρώ από την μητέρα της. “Δεν αντέχει να αντικρίσει τον κατηγορούμενο είναι πολύ οργισμένη μαζί του” κατέθεσε για την μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Ντε Λα Κουέστα, η οικογενειακή φίλη.

Η μάρτυρας είπε πως η μητέρα της 20χρονης δεν θέλει να δει τον κατηγορούμενο και για τον λόγο αυτό, για να αποφύγει την έκρηξη των συναισθημάτων που θα νιώσει όταν τον αντικρύσει. “Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της και μετά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο αλλά και γιατί της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες” κατέθεσε η μάρτυρας για τη φίλη της που τώρα μεγαλώνει την κόρη της Καρολάιν. Η φίλη της οικογένειας της Καρολάιν κατέθεσε πως μετά την ομολογία και σύλληψη του γαμπρού της, της εξομολογήθηκε η μητέρα της Καρολάιν ότι ο Αναγνωστόπουλος την ημέρα της κηδείας πήρε από εκείνη 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την μάρτυρα, η φράση που της είπε η κυρία Ντε Λα Κουέστα ήταν “Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο του παιδιού μου αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ”.