Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξανά επιτίθεται στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξανά επιτίθεται στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Υποστηρίζει ότι η ουσία που σκότωσε το παιδί της χορηγήθηκε από το Ωνάσειο Νοσοκομείο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ένα από πιο ειδεχθή εγκλήματα, τη δολοφονία του παιδιού της, Ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η ουσία που σκότωσε την Τζωρτζίνα δεν χορηγήθηκε από τα δικά της χέρια αλλά από τους γιατρούς.

Στην αρχή επιχείρησε να ρίξει το φταίξιμο για τον θάνατο της κόρης της από υπερβολική δόση κεταμίνης στους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων, με βασικό επιχείρημα το ότι «η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο, αλλά χορηγήθηκε από τους γιατρούς». Αυτό το ενδεχόμενο έσπευσε να το διαψεύσει το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία ‘Κεταμίνη’, βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος» είπε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο διοικητής, Μανώλης Παπασάββας. Κι εφόσον το σενάριο αυτό δεν μπορούσε να σταθεί, σήμερα η 33χρονη αποφάσισε να βάλει στο στόχαστρο τους γιατρούς του Ωνάσειου Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου, η Ρούλα Πισπιρίγκου πως η ουσία κεταμίνη, που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα, φέρεται να είχε χορηγηθεί στο παιδί και όταν νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο. «Νοσοκόμα του Ωνάσειου Νοσοκομείου που επικοινώνησε μαζί μου, μου είπε ότι στην Τζωρτζίνα είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη, όταν ήταν στη ΜΕΘ, και είναι καταγεγραμμένο» είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Η νοσηλεύτρια μου είπε πολλά πράγματα που είχαν γίνει στο Ωνάσειο. Ήταν υπεύθυνη για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Μου είπε ότι το παιδί ήταν σε πολύ βαριά κατάσταση. Δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει, αλλά θα κληθεί» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα κατατεθεί και εγγράφως. Αμέσως το νοσοκομείο έσπευσε να αντιδράσει, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς η εν λόγω ουσία στη μικρή Τζωρτζίνα. «Σε συνέχεια δηλώσεων για χορήγηση κεταμίνης στην Γεωργία Δασκαλάκη, ενημερώνουμε ότι η κεταμίνη είναι αναισθητικό φάρμακο, το οποίο χορηγείται σε παιδιατρικούς ασθενείς σε χαμηλές δόσεις. Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου στα παιδιά είναι 1-2 ώρες και πρακτικά δεν ανιχνεύεται στο αίμα μετά από μερικές ώρες. Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης. Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022».