Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου: «Είναι όλα ψέματα, αυτά για τον πατέρα μου δεν τα επιτρέπω» (VIDEO)

Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου: «Είναι όλα ψέματα, αυτά για τον πατέρα μου δεν τα επιτρέπω» (VIDEO)

Τι είπε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να έχουν πάρει φωτιά.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ένας από τους πρώην τροφίμους της Μ.Κ.Ο., ο οποίος σήμερα είναι 22 ετών. Ο Τσαμπίκος Λούτσα, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει επώνυμα ήταν στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού.




 

Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και από τις δύο δομές στις οποίες είχε φιλοξενηθεί από μικρή ηλικία και υποστηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Η κιβωτός για εμένα είναι το παν. Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό.», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τρόφιμος.

Σχετικά με τις καταγγελίες για εκμετάλλευση των παιδιών και για κακοποίηση ο 22χρονος διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως «Ποτέ δεν έγινε αυτό. Όσο είμαι εγώ δεν έγινε ποτέ. Ο πάτερ ήταν πάντα από πάνω από το κεφάλι και έλεγε το καλό. Έπεσα από τα σύννεφα. Είναι όλα ψέματα».

Στο τέλος μάλιστα ο Τσαμπίκος δήλωσε ότι γνωρίζει τον πατέρα Αντώνιο 15 χρόνια και πως τον ευγνωμονεί καθημερινά που τον γνώρισε τονίζοντας ότι του «έχει σώσει τη ζωή».