Χαμός στις εκπομπές για το ντέρμπι: «Νίκη 0-2» λέει ο Κοτταρίδης, «εφτάψυχος ο ΠΑΟ» σχολίασε ο Μάνεσης (VIDEO)

Χαμός στις εκπομπές για το ντέρμπι: «Νίκη 0-2» λέει ο Κοτταρίδης, «εφτάψυχος ο ΠΑΟ» σχολίασε ο Μάνεσης (VIDEO)

Πανικός με το ντέρμπι των «αιωνίων»

Το σημερινό (6/11) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι ένα από τα θέματα που συζητιούνται στις πρωινές εκπομπές από την αρχή της εβδομάδας.

Ωστόσο σήμερα Κυριακή, είναι από τα βασικά θέματα συζήτησης με δημοσιογράφους αλλά και καλεσμένους να εκφράζουν ποια ομάδα υποστηρίζουν αλλά να κάνουν και προβλέψεις.

Έτσι, μετά τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο του ΣΚΑΪ, οι οποίοι μιλούσαν σχεδόν καθημερινά για το ντέρμπι των «αιωνίων» στην εκπομπή, σήμερα Κυριακή (6/11), ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει η κακοκαιρία για να γίνει το ματς, τονίζοντας πως είναι Παναθηναϊκός αλλά αγαπάει και… ΑΕΚ!

Στην εκπομπή της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακό μίλησε για νίκη των «ερυθρόλευκων», όταν του ζήτησαν οι συνάδελφοί του να κάνει μια πρόβλεψη.



Ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha μιλώντας για το ντέρμπι σήμερα ανέφερε πως: «Έχει ανέβει ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει εξαίρετες μονάδες, δεν έχει γίνει ακόμα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι είναι εφτάψυχος σαν την γάτα, πέντε σοβαροί τραυματισμοί και ανακαλύπτονται διαρκώς παίκτες οι οποίοι αντικαθιστούν».





Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Μάνεσης σχολίασε και χτες (5/11) τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Ο Αλαφούζος έκανε κάτι καλό που άφησε τον Γιοβάνοβιτς να κάνει κουμάντο».