Τι αναζητούσε σε σεμινάριο εγκληματολογίας η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψη της

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί»: Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για υποθέσεις δολοφονιών παιδιών

Το σεμινάριο είχε τελειώσει, όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε ξανά

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας και πριν τη σύλληψη της έψαχνε κάτι στο online σεμινάριο εγκληματολογίας στο οποίο είχε παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ανθρώπου που παρακολουθούσε το ίδιο σεμινάριο, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στην πλατφόρμα μετά που το σεμινάριο είχε τελειώσει.

Όπως αναφέρει το Mega το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την κίνησή της είναι αν θα μπορούσε να βρει κάποιες πληροφορίες αφού σε αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες υπάρχουν πάντα σημειώσεις ή διδακτικοί κύκλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 800 άτομα είχαν πάρει μέρος στο συγκεκριμένο σεμινάριο, πληρώνοντας 590 ευρώ ο καθένας. Επειδή είναι τόσο υψηλό το αντίτιμο για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, η πλατφόρμα ήταν προσβάσιμη και τις επόμενες μέρες για όποιον ήθελε να την επισκεφθεί.

Μετά, λοιπόν, τον θάνατο της Τζωρτζίνας η μητέρα της 9χρονης επέστρεψε στην ανοιχτή πλατφόρμα. «Επισκέφθηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρωση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφθεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν «από δέκα ημέρες», δηλαδή στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε τελειώσει», λέει ο άνθρωπος που συμμετείχε και αυτός στο σεμινάριο εγκληματολογίας.