Δικηγόρος Πισπιρίγκου για τα τηλεφωνήματα στην εκπομπή της Στεφανίδου: «Εχουμε κάνει μια συζήτηση…»

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Τι απάντησε για τα τηλεφωνήματα στην εκπομπή της Στεφανίδου

Τι είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Οθωνας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, πήγε σήμερα στις φυλακές του Κορυδαλλού για να επισκεφτεί την πελάτισσά του.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού.

Όσα είπε δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

«Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί με άλλα ζητήματα, τα οποία αποτελούν αντικείμενο συζήτησης αλλά δεν αποτελούν αντικείμενο της δικογραφίας. Δεν έχω την εξουσιοδότηση να το σχολιάσω ή να απαντήσω σε οποιοδήποτε ερώτημα. Η εντολή ως νομικός που έχω, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα ζητήματα της ποινικής δικογραφίας και δεν επεκτείνεται πέρα από αυτά ο,τιδήποτε άλλο έχουμε συζητήσει είναι στα πλαίσια ιδιωτικής συζήτησης, η οποία και μένει σε αυτό το επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορεί η συμπεριφορά του ατόμου που ακούγεται, γιατί ακούσαμε αυτή τη συνομιλία μέσα από την εκπομπή σας, πράγματι δείχνει ένα άτομα που συμπεριφέρεται ανόητα. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνεται μέσα στην εντολή μας δεν θα το συζητήσουμε».