Οικονόμου για 53χρονο στον Κολωνό: Ήταν μέλος της ΝΔ – Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Οικονόμου για 53χρονο στον Κολωνό: Ήταν μέλος της ΝΔ - Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Η αναφορά Οικονόμου

Μέλος της Νέας Δημοκρατίας έχει υπάρχει ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 12χρονη στον Κολωνό, όπως επιβεβαίωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, όπως μεταδίδει το ethnos.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι κατηγορούμενος είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως αυτονοήτως οποιαδήποτε κομματική ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, προκαλούν ανατριχίλα.

Ο 53χρονος βίαζε την ανήλικη, καταγράφοντας τις πράξεις του, τις οποίες και αναρτούσε στο διαδίκτυο, από όπου και εντόπιζε εν δυνάμει πελάτες, εκδίδοντας την ανήλικη.

Ο δράστης φέρεται να είχε δεχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, 213 κλήσεις από εν δυνάμει πελάτες. Άγνωστο παραμένει πόσοι βίασαν την 12χρονη έναντι του ποσού των 50 έως 70 ευρώ.

Οι αρχές εντόπισαν ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, προκειμένου να «ψαρεύει» πελάτες, τα οποία είχαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο της ανήλικης. Μάλιστα, είδαν συνομιλίες του 53χρονου με «πελάτες» που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

Ο 53χρονος φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών.

Κολωνός: «Συνάντησα 10 άντρες, με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους», είπε η 12χρονη

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε ότι ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο και την βίαζε συστηματικά μέσα στην επιχείρησή του.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

«Δεν ξέρω τίποτα για χρήματα. Εγώ δεν πήρα ποτέ τίποτα», πρόσθεσε η 12χρονη στην κατάθεσή της.