Πισπιρίγκου: Έκανε γλέντι πέρυσι το Πάσχα ενώ η Τζωρτζίνα ψυχορραγούσε -«Φτου σου, μου τη χαλάσανε» είπε όταν την πήραν οι γιατροί τηλέφωνο

Πισπιρίγκου κατά «Παίδων»: «Η κεταμίνη υπάρχει στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ»

Έδειχνε να μην νοιάζεται για την υγεία του ίδιου της του παιδιού

Η Τζωρτζίνα πριν περίπου ένα χρόνο τέτοιες ημέρες βρισκόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και έδινε μάχη για τη ζωή της! Η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ σοβαρή καθώς τρεις εβδομάδες μετά το θάνατο της Ίριδας έκανε τα πρώτα επεισόδια με σπασμούς και έπαθε ανακοπή.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και με μαρτυρίες, την ώρα που η άτυχη 9χρονη ψυχορραγούσε, η αδίστακτη 33χρονη γιόρταζε ανενόχλητη το Πάσχα.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο Star. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό φαίνεται πως η αδίστακτη Ρούλα Πισπιρίγκου δυσανασχέτησε όταν έπρεπε να πάει να επισκεφτεί την κόρη της καθώς η υγείας της είχε επιδεινωθεί.

Όπως είπε και ο μάρτυρας: «Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χαλάσανε», τονίζοντας πως δεν στεναχωρήθηκε για την κόρη της αλλά για το γλέντι που της κόψανε.