Άγιοι Ισίδωροι: Πλήθος πιστών στο εκκλησάκι παρά τις καταγγελίες για «ψευτοθαύματα» -Ξέσπασε σε κλάματα ο ιερέας

Άγιοι Ισίδωροι: Πλήθος πιστών στο εκκλησάκι παρά τις καταγγελίες για «ψευτοθαύματα» -Ξέσπασε σε κλάματα ο ιερέας

Στον Λυκαβηττό

Εν μέσω καταγγελιών για ψευτοθαύματα, σήμερα υπήρξε κοσμοσυρροή πιστών στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων.

Πιστοί βρέθηκαν στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, όπου λειτουργεί ο π. Δημήτριος. Ο ιερέας λειτούργησε στο Ιερό Θυσιαστήριο, και βγαίνοντας ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στους πιστούς, όπως φαίνεται σε βίντεο.

To παρών στην εκκλησία έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος προ ημερών είχε υπερασπιστεί τον πατέρα Δημήτριο λέγοντας: «Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ. Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα».

@ekklisiaonline Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά να προσκυνήσει τον πνευματικό του πατέρα#ekklisiaonline #news ♬ original sound – Εκκλησία Online

 

@ekklisiaonline ΛΥΓΙΣΕ ο π Δημήτριος βλέποντας την αγάπη του κόσμου!#isidoroi #lycabettus #ekklisiaonline ♬ original sound – Εκκλησία Online

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Αργολίδας είχε εξαπολύσει τα βέλη του για τα όσα συμβαίνουν στους Αγίους Ισιδώρους.

«Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα» λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ Πελοπόννησος». «Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα…Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια…Υπάρχει ποινική διάσταση…Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά;…Πρόκειται για απάτη ολκής…Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα», είχε πει.