Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα» από την παιδίατρο του Παίδων- «Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα»

Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα» από την παιδίατρο του Παίδων- «Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα»

Νέα τροπή παίρνει η ανατριχιαστική υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών

Η αποκάλυψη της παιδιάτρου κάνει το πανελλήνιο να αναρωτιέται είπε ψέματα η Ρούλα Πισπιρίγκου ή αδερφή της, Δήμητρα;

Πιο συγκεκριμένα η  παιδίατρος του νοσοκομείου, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Live News», κατέθεσε στις Αρχές ότι η 33χρονη είχε ισχυριστεί πως η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο μετά τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιον λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής, που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα, λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», δήλωσε η παιδίατρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, είχε δηλώσει πως εκείνη είχε βρει νεκρή την Ίριδα. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πριν από μερικές ημέρες, και αναφερόμενη στον θάνατο της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε πει:

«Ήμουν κι εγώ στο σπίτι. Ξυπνήσαμε το πρωί και πήγα εγώ να ξυπνήσω το παιδί, είδαμε ότι δεν ανέπνεε και προσπαθούσαμε να το συνεφέρουμε. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ, το οποίο ήρθε, πήρε το παιδί και το πήγε στο Καραμανδάνειο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του», εξηγώντας ότι «το βρήκα νεκρό, δεν είχα καταλάβει πως κάποιος είχε κάνει κάτι κακό στο παιδί».