Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου -Της φώναζαν «σκύλα» και «κρέμασμα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα της και η αδερφή της πέταξαν τα δώρα από τους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας

Ραγδαίες εξελίξεις

Λίγο πριν από τις 13:00 έφτασε στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα συνοδεία αστυνομικών, αλλά και του δικηγόρου της οικογένειας.

Κατά την είσοδό της στη ΓΑΔΑ, την αποδοκίμασαν πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο και την αναγνώρισαν. Μερικές γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο, την αποδοκίμασαν, φωνάζοντάς «σκύλα» και «κρέμασμα».





Η αδερφή της Πισπιρίγκου ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τρίτης (21/6) από την Πάτρα, προκειμένου να καταθέσει κι εκείνη, μετά τον Μάνο Δασκαλάκη, τη μητέρα της κι άλλα συγγενικά πρόσωπα, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, μετά και την ιατροδικαστική έκθεση που έδειξε ότι τα δυο κοριτσάκια της οικογένειας δολοφονήθηκαν.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όπως πολλάκις έχει καταθέσει και η ίδια, στο σπίτι της αδερφής της το μοιραίο βράδυ που η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή. Έτσι, η κατάθεσή της αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.