Μάνος Δασκαλάκης: Κατέθετε για 7 ώρες -Τα προβλήματα με την Πισπιρίγκου και η απουσία την ώρα των θανάτων

Μάνος Δασκαλάκης: «Αν χρειαστεί θα δώσω στη Δικαιοσύνη το ηχητικό με τις απειλές της Ρούλας» (VIDEO)

Τι φέρεται να υποστήριξε

Στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής κλήθηκε αιφνιδιαστικά το πρωί της Πέμπτης ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δώσει στοιχεία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα κατέθετε για περίπου επτά ώρες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε πολλές και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξαν τα άλλα δύο παιδιά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Star, κλήθηκε να απαντήσει στο πού βρισκόταν εκείνες τις ώρες, ποιος τον ειδοποίησε για να πάει στο νοσοκομείο (στην περίπτωση της Μαλένας) και στο σπίτι (στην περίπτωση της Ίριδας).

Όπως αναφέρει το Star, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι απουσίαζε και στις δύο περιπτώσεις, ενώ εξέφρασε ενδοιασμούς για τα αίτια θανάτου των παιδιών του, ενώ ισχυρίστηκε ότι και αυτός περιμένει τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Ακόμα, στην κατάθεσή του αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα που είχαν και τις διαδικασίες για να πάρουν διαζύγιο.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει στην Αθήνα και ο πατέρας του, ενώ πολύ πιθανόν η μητέρα του να καταθέσει τα όσα γνωρίζει στην Πάτρα, καθώς δήλωσε στις αρχές ότι αδυνατεί να μεταβεί στην Αθήνα.