Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;»- Τα ψέματα και τα λάθη που θορύβησαν τους γιατρούς

Πισπιρίγκου κατά «Παίδων»: «Η κεταμίνη υπάρχει στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ»

Η παιδίατρος δεν πείστηκε από τα λεγόμενα της 33χρονης

Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζει να εξελίσσεται με τη δράση και τις ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που κατηγορείται ότι την σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

Η 33χρονη δείχνει να προέβη σε κάποια λάθη όταν χρειάστηκε να περιγράψει την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε την γιατρό.