Η Γεωργία Μπίκα «καθοδηγεί» τη Ρούλα για την κεταμίνη

Εισαγγελέας για Μπίκα: «Επλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια διανθίζοντάς  χονδροειδέστατα ψεύδη»

Σταματημό δεν έχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Καθημερινά βγαίνουν στο προσκήνιο όλο και νέα δεδομένα που φαίνεται πως θα σημάνουν μια επιπλέον καθυστέρηση για να λυθεί ο γρίφος.

Σε αυτή τη φάση η νομική υπεράσπιση της προφυλακισμένης Ρούλας περιμένει το «ναι» της ανακρίτριας Αθηνών για να επιχειρήσει, αν όχι πλήρη ανατροπή των μέχρι σήμερα επιβαρυντικών δεδομένων για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, τουλάχιστον μια πιθανότητα αμφισβήτησης του κατηγορητηρίου ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τη βαραίνει.

Οι αμφιβολίες της πλευράς Πισπιρίγκου για την εξέταση του εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης, στην οποία βρέθηκε η μεγάλη ποσότητα της θανατηφόρας κεταμίνης και ήταν αυτή που την κατέστησε κατηγορούμενη και την οδήγησε στον Κορυδαλλό, προέκυψαν μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα όταν στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη συμπρωτεύουσα, προέκυψαν πολύ διαφορετικά τοξικολογικά στοιχεία από αυτά του εργαστηρίου «Ράικο» στο ΑΠΘ.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, δείχνει πλέον να πιστεύει σε λανθασμένη εκτίμηση για την κεταμίνη, που ενοχοποιεί την πελάτισσά του, κάτι που θα επιχειρήσει να διαπιστώσει στο υπερσύγχρονο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, υπό τον καθηγητή Τσατσάκη, με παγκόσμια αναγνώριση.