Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ένας από τους ανθρώπους που της συμπαραστέκονται

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποιος είναι ένας από τους ανθρώπους που της συμπαραστέκονται

Οι δυο τους είχαν και ερωτική σχέση και ήταν το στήριγμά της.

Για τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα της είχε μιλήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη συνέντευξή της στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνα είχε πει ότι τώρα που βρίσκεται προφυλακισμένη, εκτός από την οικογένειά της, έχει την στήριξη και από άλλα πρόσωπα.

«Επικοινωνία έχω με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδερφής μου και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, λίγο μετά το, όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα. Ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο ρεπόρτερ Γιώργος Σόμπολος αναφέρθηκε σε ένα από τα πρόσωπα λέγοντας ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της ελάχιστα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Οι δυο τους είχαν και ερωτική σχέση και ήταν το στήριγμά της. «Φαντάζομαι για να της μιλάει ακόμη και να έχουν τακτική επικοινωνία δεν πιστεύει την κατηγορία για τον θάνατο του παιδιού της. Δεν την έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής στη φυλακή», είπε ο Γιώργος Σόμπολος.