«Βόμβες» Κουρτζίδη και τα μυστικά της περιουσίας του Τράγκα: «Αν τα χρήματα του Τράγκα ήταν μαύρα προέρχονται από εκβιασμό»

Γιώργος Τράγκας: Πού βρήκε τα 12 εκατ. ευρώ και τα 17 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Με ποιο τρόπο απέκτησε τα 100 εκατομμύρια;

Αποκαλύψεις σοκ για τον Γιώργο Τράγκα έκανε ο Πάρις Κουρτζίδης ,πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματος που ίδρυσε ο εκλιπών μεγαλοδημοσιογράφος και εκδότης: Περίμεναν να κάνουν έλεγχο για μαύρο χρήμα στον Τράγκα πριν τις εκλογές. Είχε πάρει το απαλλακτικό βούλευμα πριν κάνει κόμμα αλλιώς δεν θα του το έδιναν είπε μεταξύ άλλων ο πρώην στενός συνεργάτης του Τράγκα.

Σε μια συνέντευξη – ποταμό που παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ίδιος είπε ότι «Αν τα χρήματα του Τράγκα ήταν μαύρα προέρχονται από εκβιασμό». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι ο εκλιπών του είχε δώσει έγγραφο με το οποίο καθαιρούσε την σύζυγό του Μαρία Καρρά από την οικονομική του κόμματος. Δεσμεύτηκε μάλιστα να προσκομίσει τα στοιχεία αύριο στην ίδια εκπομπή.




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στις έρευνες για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μετά και τη δέσμευση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων και των τραπεζικών καταθέσεων που διατηρούσε τόσο ατομικά όσο και με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων αποτιμάται σε πάνω από 100 εκατ. ευρώ.