Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα

Φέρεται να είχαν χορηγηθεί μικρότερες δόσεις κεταμίνης στην 9χρονη

Πέντε απόπειρες της μικρής Τζωρτζίνας σε διάστημα 13 ωρών φέρεται να επιχείρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την παραμονή του θανάτου της 9χρονης.

 

Συγκεκριμένα, στις 11:00, η Τζωρτζίνα παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11:25 παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 14:30 καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 18: 30 διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα.

 

Τα 6,5 mg ανά mL αίματος, δόθηκαν στις 14: 28 στις 29 Ιανουαρίου 2022, όταν γιατροί και νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά ΚΑΡΠΑ, η 9χρονη καταλήγει.