Ο πατέρας των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Tους είπαν “γ@$# την ΑΕΚ σας”, δεν έχουν σχέση με οπαδικά»

Ο πατέρας των παιδιών που δέχθηκαν επίθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια: «Tους είπαν "γ@$# την ΑΕΚ σας", δεν έχουν σχέση με οπαδικά»

O πατέρας των παιδιών ξεκαθάρισε πως τα παιδιά απλώς έκαναν βόλτα και δεν έχουν σχέση με οπαδικά

Άγρια δολοφονική επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4) δύο αδέρφια, 19 και 23 ετών, την ώρα που περπατούσαν αμέριμνα επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πατέρας των παιδιών μίλησε στο newsit.gr και ξεκαθάρισε πως τα παιδιά του απλώς έκαναν βόλτα και δεν έχουν καμία σχέση με οπαδικά.

«Βγήκαν τέσσερις από ένα αμάξι μπροστά τους και άρχισαν να τους χτυπάνε με μαχαίρι και σιδηρολοστούς» λέει ο πατέρας των δύο αδερφών.

«Το μικρότερό μου παιδί ήρθε στην Αθήνα και ήθελε να πάει μία βόλτα με τον αδερφό του. Βγήκαν και μετά κατά τις 2 κάθισαν σε ένα παγκάκι κοντά στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Ξαφνικά μπροστά τους, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από το αμάξι τέσσερις με τους τρεις να φοράνε κουκούλα. Και φώναξαν χαρακτηριστικά “γ@@@ την ΑΕΚ σας”. Κρατούσαν μαχαίρια και σιδερολοστούς και χτύπησαν τα παιδιά μου. Στο κεφάλι, στα πόδια τους παντού», τόνισε.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν καμία σχέση με οπαδικά, απλά επειδή ήταν Νέα Φιλαδέλφεια. Το σημείο που κάθονταν τα παιδιά μου είναι πολύ κοντά στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Μιλάμε για θράσος! Τους έριξαν κάτι μαχαιριές, ξύλο και με τους σιδηρολοστούς», τόνισε.

Οι δύο νεαροί, 19 και 23 χρονών αντίστοιχα νοσηλεύονται στο ΚΑΤ. «Ευτυχώς είναι καλά αλλά οι γιατροί τους κάνουν συνέχεια εξετάσεις, σε περίπτωση που έχουν πειράξει οι τραυματισμοί κάπου που να μην φαίνεται αρχικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει», καταλήγει μιλώντας ο πατέρας των δύο αγοριών.