Πρωτοφανής καταγγελία: Έχασε τη δουλειά της επειδή αρνήθηκε να ενδώσει σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις αστυνομικού

Πρωτοφανής καταγγελία: Έχασε τη δουλειά της επειδή αρνήθηκε να ενδώσει σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις αστυνομικού

Μια 58χρονη καταγγέλλει ότι έχασε τη δουλειά της όταν αρνήθηκε να ενδώσει σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις αστυνομικού

Τον απόλυτο εφιάλτη ζει μια 58χρονη ζωγράφος, η οποία καταγγέλλει ότι έχασε τη δουλειά της, όταν αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις ενός αστυνομικού, ο οποίος ήταν υπεύθυνος τμήματος ζωγραφικής.

Η γυναίκα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, τα όσα έζησε την περίοδο που εργαζόταν σε έναν σύλλογο στην Βόρεια Ελλάδα. «Τότε αρχίζει η στενή επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και με κάποιους ανθρώπους που χαρακτηρίστηκαν υπεύθυνοι του τμήματος ζωγραφικής», ανέφερε.

Ωστόσο, όπως είπε στη συνέχεια, οι επισκέψεις άρχισαν να γίνονται πολύ πιο συχνές, πιο έντονες και πιο επίμονες. Η 58χρονη ξεκαθάρισε στο συγκεκριμένο άτομο ότι δεν είχε όρεξη για βόλτες στην εξοχή, όπως της πρότεινε.

«Δεν θέλω πάρε δώσε με παντρεμένους ανθρώπους που έχουν παιδιά και να έρχομαι σε δύσκολη θέση. Τα παιδιά του ήταν μαθητές μου! Ήταν και ο ίδιος μαθητής μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έμενε μόνο στο μάθημα. Ήθελε περισσότερες επαφές. Ερχόταν συχνά στο εργαστήριό μου με οποιαδήποτε δικαιολογία και με έφερνε σε δύσκολη θέση», συνέχισε να λέει η 58χρονη.

«Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο αθώο να σχολιάζει ο άλλος το στήθος σου και το πως στέκεται η μπλούζα επάνω σε αυτό. Μου έλεγε ”με έχεις ανάγκη, δεν σε έχω. Από μένα εξαρτάται αν θα δουλεύεις και αν θα έχεις μαθητές”. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεχίζει να είναι επιθετικός απέναντί μου. Πλέον δεν είναι σε κανένα επίπεδο φιλικός. Είναι εριστικός και προκλητικός», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όταν του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει περαιτέρω σχέσεις μαζί του, έχασε τη δουλειά της. «Στο τέλος ζήτησε να διακοπεί η συνεργασίας μας. Κι όταν ζήτησα να μάθω τους λόγους, αρνήθηκαν να μου απαντήσουν. Και όταν μου επέτρεψαν να κοιτάξω τα πρακτικά του συλλόγου, αυτά που είχε γράψει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έθιγαν».

Η 58χρονη αποκάλυψε ότι μετά την περιπέτεια που βίωσε είχε επιληπτικό επεισόδιο και πως κλονίστηκε η υγεία της ανεπανόρθωτα.