Θεσσαλονίκη: 43χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του από τα 8 της – Η απίστευτη καταγγελία της 21χρονης

Θεσσαλονίκη: 43χρονος ασελγούσε στην ανιψιά του από τα 8 της - Η απίστευτη καταγγελία της 21χρονης

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε για πάνω από πέντε χρόνια μια 21χρονη σήμερα κοπέλα από τον σύζυγο της θείας της στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Όπως αποκάλυψε η 21χρονη σήμερα κοπέλα στους αστυνομικούς, για τουλάχιστον πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010 μέχρι και τις αρχές του 2010 ο 43χρονος σήμερα άνδρας ασελγούσε σε βάρος της όταν έλειπαν οι γονείς της, οι οποίοι του είχαν ζητήσει να την προσέχει. Σύμφωνα με την καταγγελία της, από τα 8 της έως και τα 13 της ασελγούσε στο κορμί της.

Από την έρευνα των αστυνομικών φαίνεται πως διαπιστώθηκε πως ο 43χρονος είχε φτάσει στο σημείο να δείξει ακόμη και ερωτικές ταινίες στον 4χρονο τότε γιο του και τον 7χρονο ανιψιό του.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, ο 43χρονος την Πρωτοχρονιά του 2015 είχε προβεί σε χειρονομίες και είχε κάνει ακόμη και ερωτικά υπονοούμαν στην 19χρονη τότε ετεροθαλή αδελφή του.

Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, όπου ο παθών είναι νεότερος των 12 ετών, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, όπου ο παθών συμπλήρωσε τα 12 έτη, για κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη και για απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: newsbomb.gr