Ο Κοψιάλης αποκάλυψε καρέ-καρέ την επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου που παρενοχλούσε 13χρονη στον Πειραιά (VIDEO)

Ο Κοψιάλης αποκάλυψε καρέ-καρέ την επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου που παρενοχλούσε 13χρονη στον Πειραιά (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει καρέ-καρέ την επιχείρηση της αστυνομίας μαζί με τον πατέρα του κοριτσιού, ώστε να συλληφθεί ο 43χρονος

Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη ένας 43χρονος στον Πειραιά, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ωστόσο ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε οικία στην περιοχή του Πειραιά, όπου ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ο Κοψιάλης αποκάλυψε καρέ-καρέ την επιχείρηση σύλληψης

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει καρέ-καρέ την επιχείρηση της αστυνομίας μαζί με τον πατέρα του κοριτσιού, ώστε να συλληφθεί ο 43χρονος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο βίντεό του, ο πατέρας του παιδιού είναι φίλος του και του αποκάλυψε τι συμβαίνει. Αν και αρχικά ξαφνιάστηκε όπως είπε.

«Η πρώτη σκέψη του γονιού ήταν ωραία, να τον δούμε, ξύλο. Όταν θα σκεφτόταν οποιοσδήποτε άνθρωπος που στην κόρη τους στέλνουν το μόριό τους να αυνανίζεται ένας άνδρας άγνωστος. Μετά προσπάθησα να συγκροτήσω την σκέψη μου και του φίλου μου (σ.σ. του πατέρα της μικρής) για να δούμε αν από αυτό μπορούμε όντως να πιάσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος θα ερχόταν και θα επεδίωκε συνάντηση με ένα ανήλικο κοριτσάκι», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Στην συνέχεια περιέγραψε πώς κατήγγειλαν το περιστατικό και πώς στήθηκε η επιχείρηση της σύλληψης του 43χρονου.

Μάλιστα στο βίντεο μιλάει κι άλλο ένα άτομο που ήταν εκεί και αμφότεροι περιγράφουν τι τους «φόβισε» και πώς τελικά κατάφεραν να συλληφθεί ο 43χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.