Σάλος με σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου για τον γάμο ομόφυλων – «Ανοίγει δρόμο να συνάψουν ερωτικές σχέσεις και αδέλφια;» (VIDEO)

Σάλος με σχόλιο του Άκη Παυλόπουλου για τον γάμο ομόφυλων - «Ανοίγει δρόμο να συνάψουν ερωτικές σχέσεις και αδέλφια;» (VIDEO)

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του δημοσιογράφου- παρουσιαστή Άκη Παυλόπουλου, στη χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σήμερα", σε συζήτηση για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη

Ο Άκης Παυλόπουλος, ανέφερε πως μπορεί το νομοσχέδιο να ανοίξει τον δρόμο στα… αδέρφια να συνάψουν σχέσεις ερωτικές μεταξύ τους. Η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, αναρωτήθηκε με απορία: «Ποια αδέρφια;», με τον Άκη Παυλόπουλο να της εξηγεί…

«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που να λέει, γιατί τα αδέλφια, μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις;» ανέφερε στο σχόλιό του, ο Άκης Παυλόπουλος, παρουσία του Θάνου Πλεύρη.

Στη συνέχεια υποστήριξε μάλιστα ότι: «Λένε ότι ανοίγει προηγούμενα» και διερωτήθηκε, απευθυνόμενος στη συνομιλήτριά του: “Εάν προκύψει ένα τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια, ή τη δική μου ή του Δημήτρη (Οικονόμου) ή του κ. Πλεύρη; Λένε ότι ανοίγουν προηγούμενα. Αυτό λέει η Εκκλησία, ‘εδώ’, λέει, ‘παιδιά πάμε να κανονικοποιήσουμε το μη κανονικό’.

Η απάντηση που έλαβε από την κα. Μάνδρου ήταν… «Είναι δυνατόν να πούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο, που θα γίνει αύριο νόμος του κράτους, θα ανοίξει παράθυρο και θα θέλει ο ένας αδελφός να παντρεύεται την αδελφή του; Από πού κι ως πού;” ενώ τη συνέχεια είπε: “Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά».

Πηγή: thetoc.gr