Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Acun: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος» (VIDEO)

Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Acun: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος» (VIDEO)

Τι είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου περί των όσων ακούγονται για Κατερίνα Δαλάκα και Acun

Με αφορμή το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα όταν είδε την Μαρία Αντωνά στο Survivor, όπου υπονόησε ότι είναι μια άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε σχετικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Επιπλέον, η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με τη σχέση που έχει η Κατερίνα Δαλάκα με τον Acun Ilicali.

«Δεν θα σχολιάσω γιατί αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε αυτό που μας είχε κάνει το ζεύγος δύο χρόνια που ο Σπύρος ήταν μέσα και δεν είχε αντίλογο. Ξέρει ο κόσμος και το αφήνω εδώ. Έχουν γίνει πάρα πολλά γεγονότα από μεριάς τους. Όπου πηγαίνουν το σχολιάζει στους φίλους μας και όλοι του λένε ότι έχεις άδικο», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, όταν υπονόησε ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία του Acun στην Κατερίνα Δαλάκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε:

«Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση».

Δείτε το βίντεο:

<iframe title="Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Acun: "Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά"” src=”https://www.youtube.com/embed/i9S30oM1Qpg” width=”737″ height=”414″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>