Ξέσπασε ο Λιάγκας για τις διακοπές στο Ντουμπάι: «Τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις»

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τις διακοπές στο Ντουμπάι: «Τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις»

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας απάντησε για τις διακοπές στο Ντουμπάι

Με μια αναφορά στις διακοπές που έκανε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι και στο Κατάρ ξεκίνησε την πρώτη ζωντανή εκπομπή του 2024, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας.

Ο Λιάγκας έσπευσε να απαντήσει στη φημολογία που δημιουργήθηκε σχετικά με το αν έκανε τσάμπα το συγκεκριμένο ταξίδι.

«Πρέπει λίγο να επικρατεί μια σοβαρότητα και γι’ αυτό που λέμε να κάνουμε ρεπορτάζ. Αν κάποιος έμπαινε στο instagram μου θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα Πρωτοχρονιά και για ποιο λόγο κατέβηκα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μια συνάδελφος είπε χθες μια βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε. Οι τίτλοι στις εφημερίδες, όμως, οι οποίοι μένουνε και μπορεί να τις διαβάσει ο οποιοσδήποτε… η συνάδελφος ζήτησε συγγνώμη, οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη;

Τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα και όταν κάποιος σου κάνει ένα δώρο μπορεί να το δεχτείς. Όμως, εγώ στη ζωή μου πραγματικά έχω πάει μία φορά στη ζωή μου ταξίδι, όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό όπου έδωσα μία συνέντευξη. Ε, δεν θα πλήρωνα και τα έξοδά μου για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη. Πληρώνω τα ταξίδια από την τσέπη μου και αδρά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Πήγα δύο μέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά και τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία και πέρασα ωραία. Ήρθε ο φίλος μου ο κολλητός μου ο Λάκης, ο οποίος δουλεύει αρχιμηχανικός σε αυτό το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βλέπετε, επιβιβάστηκα και μία μέρα πήγαμε στο Ντουμπάι. Έμεινα στο κρουαζιερόπλοιο, δεν πλήρωσα. Πήγα και στο Νουμπάι μισή μέρα και συνάντησα φίλους μου και κάθισα μαζί τους και έφαγα. Συγγνώμη που δεν θα δώσω και αναφορά με ποιον θα κάθομαι να φάω. Πάντως το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα.

Καλή και δεκτή η συγγνώμη, ωστόσο, μη δημιουργείτε εντυπώσεις διότι το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μια ρετσινιά. Αν μη τι άλλο μπορείς να πεις το οτιδήποτε για μένα, αλλά τσαμπατζή δεν μπορείς να με πεις. Αλήθεια σας λέω, πιστέψτε με».

Και πρόσθεσε: «Ντροπή! Χρόνια Πολλά! Εγώ πέρασα πολύ ωραία Πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Λάκη και Έλληνες ναυτικούς. Πολύ φιλόξενοι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ».