Μυθικό φιλοδώρημα από τον Αμπράμοβιτς!

Μυθικό φιλοδώρημα από τον Αμπράμοβιτς!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συγκλόνισε τους σερβιτόρους στο εστιατόριο: Δείτε πόσο πουρμπουάρ άφησε ο πρώην ιδιοκτήτης της Τσέλσι

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν προσπάθησε να γλυτώσει χρήματα σε ένα τουρκικό εστιατόριο. Αντίθετα, πλήρωσε κανονικά τον λογαριασμό, αφήνοντας διπλό φιλοδώρημα.

Σοκ έπαθαν οι σερβιτόροι μετά τη χειρονομία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, πρώην ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Θυμίζουμε ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αναγκάστηκε να πουλήσει την Τσέλσι λόγω της σχέσης του με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ως μέρος των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία από τη Μεγάλη Βρετανία και τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.
Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Κωνσταντινούπολη και άφησε φιλοδώρημα 5.000 ευρώ σε εστιατόριο στις ακτές του Βοσπόρου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν αυτή την είδηση, η οποία γρήγορα διαδόθηκε στο κοινό και σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Ο Αμπράμοβιτς βρισκόταν με δύο φίλους σε ένα από τα διάσημα εστιατόρια της Κωνσταντινούπολης και φιλοξενήθηκε εκεί από τον σεφ Omer Ataysin.

Ο λογαριασμός για το δείπνο φέρεται να ανήλθε στις 85.000 τουρκικές λίρες (περίπου 2.500 ευρώ) και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος όχι μόνο τον πλήρωσε αλλά άφησε και φιλοδώρημα 175.000 λιρών (περίπου 5.000 ευρώ) στους σερβιτόρους. Βγήκε από το εστιατόριο συνοδευόμενος από σωματοφύλακα του, ενώ το προσωπικό δεν πίστευε στα μάτια του για το χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Αμπράμοβιτς!