«Πιάνει πουλιά στον αέρα»: Μυθικό VIDEO – Ο «σμήναρχος Κάκαλος» υποδέχθηκε… Κασσελάκη και Τάιλερ στον στρατό!

«Πιάνει πουλιά στον αέρα»: Μυθικό VIDEO - Ο «σμήναρχος Κάκαλος» υποδέχθηκε... Κασσελάκη και Τάιλερ στον στρατό!

Μια ομολογουμένως πρωτότυπη συνάντηση στο νέο Mitsi Var

Με το νέο επεισόδιο του Mitsi Var ήρθε ο Γιώργος Μητσικώστας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Action 24. Μάλιστα, σε ένα από τα πολλά κωμικά της σκετς, η σατιρική εκπομπή ασχολήθηκε με την επερχόμενη θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Σε αυτό, λοιπόν, ο Γιώργος Μητσικώστας σκέφτηκε πως… αν ο Στέφανος Κασσελάκης πήγαινε να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία θα μπορούσε να τον υποδεχθεί την πρώτη ημέρα ο σμήναρχος Κάκαλος από την δημοφιλή σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε με πλατύ χαμόγελο μπροστά στον γνωστό ήρωα της κωμικής σειράς για να «πεταχτεί» από τον σάκο ο σύντροφος του, Τάιλερ Μακμπέθ τον οποίο και υποδύθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Οι ατάκες ανάμεσα τους έπεσαν «βροχή» για το τηλεοπτικό κοινό του Mitsi Var τη νύχτα της Παρασκευής.

«Κύριε διοικητά, εγώ τον έπεισα να έρθει στην αεροπορία! Γιατί πάντα του άρεσε να είναι στον αέρα… on the air» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Τάιλερ Μακμπέθ για να σχολιάσει ο σμήναρχος Κάκαλος πως «είναι λογικό, αφού πιάνει πουλιά στον αέρα» και να τους περάσει εν συνεχεία γενεές 14!