Light: Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος – «Αυτός ο τύπος είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης!» (VIDEO)

Η αμοντάριστη συνέντευξη του Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Όσα είπε χύμα, η απάντηση του παρουσιαστή (VIDEO)

Χαμός στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, προβλήθηκε η… επίθεση του Light κατά της ομάδας, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να του απαντά δημόσια, λέγοντας πως τον ευχαριστεί για το beef που ξεκίνησε μαζί της και με τους συνεργάτες της.

Ο Νίκος Συρίγος, ωστόσο, παρακολουθώντας τα λόγια του τράπερ, αλλά και της παρουσιάστριας δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Light: «Επειδή εμένα το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε εμένα, πολύ περισσότερο σε κορίτσια που είναι δίπλα μας, θα του πω ότι στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάρηδες και δεν τους κάναμε παρέα, δεν τους γουστάραμε. Το να μιλάει έτσι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για εμάς, χωρίς να του έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθετε και να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης. Αυτό είναι ο Light και δυστυχώς αυτές τις συμπεριφορές παίρνουν τα 15χρονα. Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους τόσο τους δίνουμε δύναμη».

Και λίγο αργότερα παρενέβη τηλεφωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έβαλε τις φωνές και αφού είπε όσα ήθελε έκλεισε το κινητό: «Θέλω να είμαι στον αέρα για να πω ότι εδώ και πολλή ώρα ακούω ντροπιαστικά πράγματα. Να’ ναι καλά ο Νίκος. Ρε παιδιά, γιατί δε ξεκινάτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον Light, να απολογηθείτε; Είναι δυνατόν να τα στρογγυλεύετε; Αν δεν υπήρχε ο Νίκος να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι που έχει καταστρατηγήσει τα πάντα, δεοντολογία, πολιτισμό… Έκανε έναν κ@@ο και νομίζει… Η άνεσή του δε, να βλέπει τα πράγματα, να γελάει… Τι υπεροψία έχει αυτός ο άσχετος… Ο άσχετος».