I’m a Celebrity: Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ; (ΦΩΤΟ)

I'm a Celebrity: Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ; (ΦΩΤΟ)

Μία χαρακτηριστική και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό φυσιογνωμία

Οι περιπέτειες στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου συνεχίζονται για τους παίκτες του I’m a Celebrity, με τις δοκιμασίες να γίνονται κάθε εβδομάδα δυσκολότερες και τις συνθήκες ακόμη πιο απαιτητικές. Μετά την αποχώρηση του Τρύφωνα Σαμαρά αυτή την εβδομάδα, μία νέα είσοδος αναμένεται να ταράξει τη διαβίωση στο τροπικό κλίμα του reality του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το zappit.gr, ένας πασίγνωστος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές του και να έρθει αντιμέτωπος με τις μεγαλύτερες φοβίες του στο Celebrity. Πρόκειται μάλιστα για μία χαρακτηριστική και ιδιαίτερα αγαπητή φυσιογνωμία στο ευρύ κοινό.

Ποιος είναι αυτός;

Ο λόγος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο, τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε ελληνικές ομάδες όπως ο Πανηλειακός, ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε γίνει viral στο παρελθόν με την ατάκα του «Πώς γκένεν ατό;», που ανέφερε σε σχολιασμό ενός αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλη.

I'm a Celebrity: Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ; (ΦΩΤΟ)

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, που μπαίνει άμεσα στο Celebrity, γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1983 στη Νιγηρία. Από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και σε ηλικία μόλις 17 χρόνων ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να παίξει στην ομάδα του Πανηλειακού. Καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την άδεια παραμονής του χρειάστηκε να επιστρέψει στη χώρα του.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε επίσημα στον ΑΠΟΕΛ όταν ήταν 16 ετών. Έναν χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη παίζοντας στην Γ’ Εθνική. Στην ομάδα του Εργοτέλη παρέμεινε για 8 χρόνια.