Έξαλλος ο Κικίλιας με τον Παπαδημητρίου: Τον είπε «μπασκετμπολίστα υπουργό» – Απίστευτη κόντρα! (VIDEO)

Έξαλλος ο Κικίλιας με τον Παπαδημητρίου: Τον είπε «μπασκετμπολίστα υπουργό» - Απίστευτη κόντρα! (VIDEO)

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε υποτιμητική και προσβλητική τη φράση που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Την έντονη ενόχληση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό» τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον οποίο αποκάλεσε «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου» και εξήγησε:

«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Συνεχίζοντας ο κ. Κικίλιας είπε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».

«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς πους αποτελούν κομματι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε “όλοι οι ίδιοι είστε”», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Πίσω από τις κάμερες, ο Κικίλιας με απείλησε και μ’ έβρισε»

Συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, δίνει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι στο τηλεοπτικά διάλειμμα και όσο οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν διαφημίσεις, στο στούντιο του ΣΚΑΙ απειλήθηκε… σύρραξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Όπως υποστηρίζει, ο κ. Κικίλιας τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και ν’ αποτρέπουν τα χειρότερα.

Έξαλλος ο Κικίλιας με τον Παπαδημητρίου: Τον είπε «μπασκετμπολίστα υπουργό» - Απίστευτη κόντρα! (VIDEO)

Κικίλιας: «Δειλία και ασύστολο ψέμα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για «δειλία» και «ψέμα», αναφέροντας χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Ο κ Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη, έχει μπερδευτεί: Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Έξαλλος ο Κικίλιας με τον Παπαδημητρίου: Τον είπε «μπασκετμπολίστα υπουργό» - Απίστευτη κόντρα! (VIDEO)

Επιμένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για την επίθεση

Πάντως, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ επιμένει στη θέση του περί επίθεσης από τον Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας στο ONE Channel, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου περιέγραψε όσα συνέβησαν στο στούντιο του ΣΚΑΙ, στο διάλειμμα της τηλεοπτικής εκπομπής «Σήμερα» και αφότου εκείνος είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «μπασκετμπολίστας υπουργός», η οποία φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ. Κικίλια. «Δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια, ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «καθαρό, ξεκάθαρο bullying».

«Αν δεν έλεγα τίποτα, θα ήταν σαν να το θάβω» εξήγησε σε άλλο σημείο, αναφορικά με την επιλογή του να αποκαλύψει, μέσω Facebook, το επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, πίσω από τις κάμερες.

Τόνισε ότι δεν χρησιμοποίησε το «μπασκετμπολίστας» υποτιμητικά, αλλά κυριολεκτικά, καθώς είναι γνωστή η αθλητική καριέρα του κ. Κικίλια και ότι ήθελε να του δώσει «πάσα» για σχόλιο, επειδή προηγουμένως στον «αέρα» γινόταν συζήτηση για το δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, χθες το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε ότι ο υπουργός βρισκόταν μέσα στο στούντιο και άκουγε τη συζήτηση και πως, όταν έγινε το διάλειμμα, σηκώθηκε και πήγε καταπάνω του, ζητώντας του, σε έντονο ύφος, να μην σχολιάζει τους αθλητές.

Σύμφωνα πάντα με την εκδοχή Παπαδημητρίου, ο υπουργός, εμφανώς οργισμένος, του είπε ότι είναι ένα «τίποτα» και τον χαρακτήρισε «αποτυχημένο» όσον αφορά στην κοινοβουλευτική του θητεία. Τότε παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου και τους απομάκρυνε, ωστόσο ο Βασίλης Κικίλιας επανήλθε, την ώρα που ο Παπαδημητρίου αποχωρούσε. «Ήταν όρθιος πάνω μου, είναι και ψηλός, ένιωσα βία» υποστήριξε, λέγοντας ότι και πάλι μπήκε ανάμεσά τους ο Δημήτρης Οικονόμου, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Προχωρώντας, μάλιστα, έτι περαιτέρω, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ αναρωτήθηκε «αν μπορεί να συμπεριφέρεται και αν νιώθει την άνεση να συμπεριφέρεται έτσι ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη», λέγοντας μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός «θα κάνει ό,τι νομίζει» (σ.σ. μία έμμεση παραίνεση σε απομάκρυνση του κ. Κικίλια από την κυβέρνηση).